2018. január 30.

Kijelző dömping az LG-től

Az elektronikai vállalat a 2018-as ISE-n mutatja be legújabb kereskedelmi kijelzőit.

A hamarosan kezdődő ISE 2018 kiállításon az LG a vállalat kiemelkedő OLED technológiájával kápráztatja majd el a nézőket. A 2018-as CES-en bemutatott 246 darab LG Open Frame OLED kijelzőből felépített kanyon installáció a természet csodáinak egyedülálló élményét kínálta a kiállítás több tízezer látogatójának. Az cég technológiájában felhasznált pixelek önálló fénykibocsátásra képesek, így alkalmazásukkal tökéletesen pontosan szabályozható a kép fényereje és minősége. Mivel az OLED esetében nincs szükség külön háttérvilágításra, a kijelzők – az LCD és LED tévéktől eltérően – hihetetlenül könnyűek, vékonyak és hajlékonyak. Az cég technológiája új csúcskategóriát teremtett a kijelzők között, mellyel elképesztő képminőség tárul a nézők szeme elé: a fekete tökéletesen fekete, a színek pedig fantasztikusan élénkek, még széles betekintési szögek esetén is. Az OLED kijelzők tökéletesen alkalmazhatók minden területen, ahol a prémium képminőség és dizájn kiemelten fontos.

A 12-K90-es kiállítási standon az LG az OLED, az IPS és a LED technológiák felhasználási lehetőségeit mutatja be. Az LG Ultra-Stretch monitorokkal exkluzív módon prezentálhatunk információkat, a magas fényerejű (High Brightness) kijelzők tökéletes választást jelentenek kültéri hirdetésekhez, az LG Video Wall pedig hatékonyan vonja magára a figyelmet bármilyen környezetben.

„Új termékeink a legfrissebb technológiákat és innovációkat alkalmazzák. Megoldásaink olyan hozzáadott értéket nyújtanak üzleti felhasználóink számára, amely révén hatékonyan kommunikálhatnak saját ügyfeleikkel” – mondta Kim Kyongho, az LG Electronics európai B2B központjának elnöke. „Szerte a világon olyan kijelzőket fejlesztünk, melyekkel ügyfeleink növekedést és sikert érhetnek el. Az ISE kiállítás tökéletes alkalom arra, hogy bemutassuk ezeket a termékeket.”