2014. február 24.

Kína megtelt okostelcsivel

Előbb-utóbb minden gyümölcs beérik, aztán nem sokkal később lepottyan. Ez utóbbi pillanat érkezett el a kínai okostelefon-piacon egy elemzés szerint.

Előbb-utóbb minden gyümölcs beérik, aztán nem sokkal később lepottyan. Ez utóbbi pillanat érkezett el a kínai okostelefon-piacon egy elemzés szerint.

Az IDC adatai alapján a tavalyi év utolsó negyedében kevesebb ilyen készülék fogyott Kínában, mint az azt megelőző három hónapban. A 90,8 millió darabos adat 4,3 százalékos csökkenést jelent – de ezt megelőzően kilenc egymást követő negyedév során robbanásszerű mértékben bővült a piac.

Az okok között említik azt is, hogy egyes készülékeket a szolgáltatók kivettek akciós csomagjaikból, a China Mobile pedig úgy indította el negyedik generációs hálózatát, hogy nem állt rendelkezésre elegendő telefonkészülék az igények teljes körű lefedéséhez. A társaság elemzői szerint a világ egy ideje az okostelefon-eladások bővülésének motorjaként tekintett az államra, ahonnan az első megbicsaklás dacára továbbra is szép eredmények várhatóak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.