2014. február 24.

Kína megtelt okostelcsivel

Előbb-utóbb minden gyümölcs beérik, aztán nem sokkal később lepottyan. Ez utóbbi pillanat érkezett el a kínai okostelefon-piacon egy elemzés szerint.

Előbb-utóbb minden gyümölcs beérik, aztán nem sokkal később lepottyan. Ez utóbbi pillanat érkezett el a kínai okostelefon-piacon egy elemzés szerint.

Az IDC adatai alapján a tavalyi év utolsó negyedében kevesebb ilyen készülék fogyott Kínában, mint az azt megelőző három hónapban. A 90,8 millió darabos adat 4,3 százalékos csökkenést jelent – de ezt megelőzően kilenc egymást követő negyedév során robbanásszerű mértékben bővült a piac.

Az okok között említik azt is, hogy egyes készülékeket a szolgáltatók kivettek akciós csomagjaikból, a China Mobile pedig úgy indította el negyedik generációs hálózatát, hogy nem állt rendelkezésre elegendő telefonkészülék az igények teljes körű lefedéséhez. A társaság elemzői szerint a világ egy ideje az okostelefon-eladások bővülésének motorjaként tekintett az államra, ahonnan az első megbicsaklás dacára továbbra is szép eredmények várhatóak.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

29 perce

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.