2012. július 02.

Kínai NYT

Hogy mondják kínaiul, hogy New York Times? A helyi felhasználóktól hamarosan meghallgathatjuk. Erre a piacra is belépett a lap.

Hogy mondják kínaiul, hogy New York Times? A helyi felhasználóktól hamarosan meghallgathatjuk. Erre a piacra is belépett a lap.

A kínai globális kultúrnyomulás ellenpontjaként is felfogható szolgáltatás a cn.nytimes.com cím alatt érhető el, és jellemzően nemzetközi, gazdasági és kulturális hírekkel látja majd el a közönséget. A bőséges hirdetési oldallal megspékelt oldalon lesznek az angol nyelvű lapból fordított és külön e kiadás számára készülő írások.

A lap – mint arról a Financial Times online kiadása is beszámol – már korábban megjelent a Weibo nevű helyi közösségi oldalon, ahol az új aloldalt is promotálni fogja. A cél egyértelmű: megvetni a kiadó lábát az ötszázmillió webfelhsználót hozó helyi piacon, amely közel negyvenmilliárd dolláros online reklámköltésével a világ harmadik legnagyobbja.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.