2013. január 17.

Kínai virtuálstart

Sajátos megoldással gyűjtene külföldi tőkét a hazai telekommunikációs szektorba a pekingi kormányzat.

Sajátos megoldással gyűjtene külföldi tőkét a hazai telekommunikációs szektorba a pekingi kormányzat.

A napokban tett bejelentés szerint a helyi mobilpiac három nagy szereplőjének meg kellene nyitnia szolgáltatásait a külföldi cégek által indítandó virtuális szolgáltatók előtt. (A helyi mobilpiac három óriása a China Mobile, a China Telecom és a China Unicom.)

No, nem az örökkévalóságig; az állami hátterű vállalatoknak ugyanis egy-két esztendeig tartó kísérleti periódusban kellene kipróbálniuk a kapacitás-bérbeadós megoldást.

Cserébe a bérlőknek például vállalniuk kell, hogy nem törekszenek saját telkó-infrastruktúra kiépítésére, akárcsak azt, hogy távol tartják magukat a műholdas mobilkommunikációs piactól.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

13 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.