2013. március 21.

Kinyitott a Tesco webáruháza

Az előregisztrált vásárlók ma kapták az értesítést: már rendelhetünk a neten.

Az előregisztrált vásárlók ma kapták az értesítést: már rendelhetünk a neten.

Elindult a Tesco webáruháza, a hipermarket erről ma értesítette az előzetes regisztrációt korábban kitöltött felhasználókat. Miközben ez a hazai e-kereskedelmi szektornak egyértelműen nagy lépés, a start technikailag nem zökkenőmentes, legalábbis a HVG több anomáliáról beszámolt a regisztrációt illetően.

A Tesco jelen állás szerint Budapestre és vonzáskörzetébe, azaz Pest és Fejér megyébe szállít. Az online vásárlók kiválaszthatják, hogy mely idősávban szeretnék megkapni a rendelésüket. Ez alaphangon 900 forintba kerül.

Nemcsak tartós, hanem friss termékek is szerepelnek a kínálatban, így például húst is lehet venni. A Tesco oldalán olvasható információk szerint az árak megegyeznek az aznapi "offline" árakkal.

Címkék: tesco e-kereskedelem

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.