2013. március 21.

Kinyitott a Tesco webáruháza

Az előregisztrált vásárlók ma kapták az értesítést: már rendelhetünk a neten.

Az előregisztrált vásárlók ma kapták az értesítést: már rendelhetünk a neten.

Elindult a Tesco webáruháza, a hipermarket erről ma értesítette az előzetes regisztrációt korábban kitöltött felhasználókat. Miközben ez a hazai e-kereskedelmi szektornak egyértelműen nagy lépés, a start technikailag nem zökkenőmentes, legalábbis a HVG több anomáliáról beszámolt a regisztrációt illetően.

A Tesco jelen állás szerint Budapestre és vonzáskörzetébe, azaz Pest és Fejér megyébe szállít. Az online vásárlók kiválaszthatják, hogy mely idősávban szeretnék megkapni a rendelésüket. Ez alaphangon 900 forintba kerül.

Nemcsak tartós, hanem friss termékek is szerepelnek a kínálatban, így például húst is lehet venni. A Tesco oldalán olvasható információk szerint az árak megegyeznek az aznapi "offline" árakkal.

Címkék: tesco e-kereskedelem

″Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra″

2 órája

Október 2-án kerül megrendezésre az Európai Unió „Safer Internet Program” (SIP) keretében „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferencia a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szervezésében.

Jön a Better Call Saul 4. évada

6 órája

Az AMC egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, a „Better Call Saul” 4. évada szeptember 27-én, csütörtökön 23:45-kor debütál a csatornán.