2013. március 21.

Kinyitott a Tesco webáruháza

Az előregisztrált vásárlók ma kapták az értesítést: már rendelhetünk a neten.

Az előregisztrált vásárlók ma kapták az értesítést: már rendelhetünk a neten.

Elindult a Tesco webáruháza, a hipermarket erről ma értesítette az előzetes regisztrációt korábban kitöltött felhasználókat. Miközben ez a hazai e-kereskedelmi szektornak egyértelműen nagy lépés, a start technikailag nem zökkenőmentes, legalábbis a HVG több anomáliáról beszámolt a regisztrációt illetően.

A Tesco jelen állás szerint Budapestre és vonzáskörzetébe, azaz Pest és Fejér megyébe szállít. Az online vásárlók kiválaszthatják, hogy mely idősávban szeretnék megkapni a rendelésüket. Ez alaphangon 900 forintba kerül.

Nemcsak tartós, hanem friss termékek is szerepelnek a kínálatban, így például húst is lehet venni. A Tesco oldalán olvasható információk szerint az árak megegyeznek az aznapi "offline" árakkal.

Címkék: tesco e-kereskedelem

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.