2011. április 13.

Kisfiúknak indít új tévét a Chello

A Minimax után jön a Megamax, szinkronizált műsorokkal, a helyi piachoz igazítva.

A Minimax után jön a Megamax, szinkronizált műsorokkal, a helyi piachoz igazítva.
Megamax

Megamax néven indít új csatornát a Chello Central Europe. A tévé elsődleges célcsoportját a 8-12 éves fiúk adják, tágabban a 7-14 éves tiniket kívánja megszólítani. A programok a kalandra, a szuperhősökre helyezik a hangsúlyt. Olyan sorozatok kerülnek képernyőre, mint a Transformers, a Battle Force, a Twisted Whiskers, a Dex Hemilton, az Iron Kid és a Metajets. Az összes programot szinkronizálják, a programing a helyi piachoz idomul.

A csatorna elsőként Magyarországon lesz látható a régióból. 2011. április 18. és augusztus 31. között napi 6 órában, 16 és 22 óra között lesz elérhető. A tervek szerint szeptember 1. és november 31. között 13 és 22 óra között sugároz, december 1-jétől pedig rááll a 7 és 22 óra  közötti adásra.

 

"Büszkék vagyunk a Megamax indulására, mivel így a regionálisan több mint 9,5 millió háztartásban elérhető Minimaxszal együtt szinte teljes mértékben lefedjük a gyerekcsatornák célcsoportját. A Megamax műsorstratégiáján ugyanaz a csapat dolgozik, akik a Minimaxon is. Bízunk benne, hogy az új csatornán látható nemzetközi sikersorozatok, amelyek a tengerentúlon nézettségi rekordokat döntöttek, itthon is elnyerik a fiatal közönség tetszését" - mondta el Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója. Hozzátette: a Megamax arculatát a Red Bee Media dolgozta ki.