2017. szeptember 13.

Kitálalt az X-Faktorban kiesett énekes

Nagy Szimonetta szerint az X-Faktorban minden előre megrendezett, még a zsűri reakciója is.

Hosszú Facebook-posztban tálalt ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten - írja a comment:com.

A válogatón kiesett versenyző azt mondja: "A szerkesztők azt mondták, jó vagyok, még azt is elhitették velem, hogy nagy esélyt látnak bennem, én pedig mint egy buta kislány, akit hipnotizáltak, csináltam, amit mondtak – kezdi a 25 éves lány. – Nem akartam, de féltem, hogyha nem táncolok vagy nem állok be a szélgép elé, végül mégsem válogatnak be a műsorba. Azt sem magam találtam ki, hogy hasonlítok Christina Aguilerára, azt kérték, hogy ezt mondjam – idézik a cikkben. A kiesett versenyző ezek miatt úgy érzi, direkt nevetségessé tették, emellett megjegyezte, hogy a hangosítással is gond volt.

Nagy Szimonetta állítja, még azt is pontosan lediktálták neki, hogy mit nyilatkozzon. Úgy érzi, az egész válogató, illetve ahogy megkeresték a szerkesztők, egy előre lerendezett dolog volt.

Indexesek: Lesz másik!

1 napja

Az Index egyik felmondó újságírója, Kárpáti Márton osztott egy képet Facebook-oldalán vasárnap este, amit aztán a Távozó indexesek Facebook-oldal is közzétett: Lesz másik!