2017. szeptember 13.

Kitálalt az X-Faktorban kiesett énekes

Nagy Szimonetta szerint az X-Faktorban minden előre megrendezett, még a zsűri reakciója is.

Hosszú Facebook-posztban tálalt ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten - írja a comment:com.

A válogatón kiesett versenyző azt mondja: "A szerkesztők azt mondták, jó vagyok, még azt is elhitették velem, hogy nagy esélyt látnak bennem, én pedig mint egy buta kislány, akit hipnotizáltak, csináltam, amit mondtak – kezdi a 25 éves lány. – Nem akartam, de féltem, hogyha nem táncolok vagy nem állok be a szélgép elé, végül mégsem válogatnak be a műsorba. Azt sem magam találtam ki, hogy hasonlítok Christina Aguilerára, azt kérték, hogy ezt mondjam – idézik a cikkben. A kiesett versenyző ezek miatt úgy érzi, direkt nevetségessé tették, emellett megjegyezte, hogy a hangosítással is gond volt.

Nagy Szimonetta állítja, még azt is pontosan lediktálták neki, hogy mit nyilatkozzon. Úgy érzi, az egész válogató, illetve ahogy megkeresték a szerkesztők, egy előre lerendezett dolog volt.

Fej-fej mellett a Rádió 1 és a Sláger FM a fővárosban

1 napja

A 2017. június-augusztusi időszakban a rádiókat naponta 5,7 millióan, míg hetente 7,4 millióan hallgatták. Ez azt jelenti, hogy országos szinten a 15 éves vagy idősebb lakosság 68%-a naponta, míg 88%-a hetente hallgat rádiót.

Nagyon megy a francia moziknak

2 napja

A franciák járnak a legtöbbet moziba Európában: tavaly mintegy 213 millió jegyet adtak el a francia mozik, megelőzve a briteket és a németeket - közölte a francia Nemzeti Filmközpont (CNC).