2014. október 13.

Kívül-belül megújult a Fanny

A Mediaworks jelentős példányszám-növekedést vár női magazinja megújításától.

A Mediaworks jelentős példányszám-növekedést vár női magazinja megújításától.

Megjelent a külsejében és tartalmában is frissült Fanny. Az október 1-jétől a Mediaworks kiadásában megjelenő női hetilap olvasói ezt követően magasabb oldalszámon több információt kapnak, egyszerűen áttekinthető layoutba helyezve.

„Az új Fanny egy nagyszabású tervezési és előkészítési folyamat eredménye, amelyben a piaci igényeket figyelembe véve gyökeres változtatásokat valósítottunk meg a terméken. Az új szerkesztői csapat munkájának köszönhetően a Fanny tartalomban és külsőben is modernebb, stílusosabb lett. Női lapcsaládunk így egy sokoldalú és egyértelműen minden olvasói igényt kielégítő női hetilappal bővült. A kiadó jelentős példányszám-növekedést vár a megújulástól” – mondta el Titkó Zsuzsanna, a Mediaworks Női, Gasztro és Ifjúsági üzletág igazgatója.

A lap a 25-59 éves hölgyekhez szól, akik családközpontúak, szeretnek főzni, nyitottak a szépségápolási, dekorációs és életmódtippekre, érzékenyek a világ dolgaira- írja a kiadó közleménye. A termék a korábbi 32 oldal helyett október 13-ától 48 oldalon jelenik meg.

A Fanny legfeltűnőbb újdonsága a megújult logó és címlapdizájn, ugyanakkor a layoutot új színek és struktúra is jellemzik. A magazin előállításáért ugyanaz a stáb felel, akik ezt megelőzően a Ringier teljes női portfólióját készítették.

A magazin szlogenje: Fanny – „Az én lapom”.