2012. július 02.

Kliszek Noémi az IM National Sales élén

Az új vezető az IM Budapesti Médiaképviselet online, megyei napilapok és Szuperinfó termékeinek átfogó értékesítését irányítja.

Az újonnan kinevezett szakember az IM Budapesti Médiaképviselet online, megyei napilapok és Szuperinfó termékeinek átfogó értékesítését irányítja közvetlenül Josef Kogler és Fodor István ügyvezető igazgatók vezetése alatt.

2012. június 27-től Kliszek Noémit nevezte ki National Sales vezetőjévé az Inform Média Kft., Észak-Kelet Magyarország piacvezető regionális lapkiadója, nyomtatott és online termékek, valamint az országos Szuperinfó franchise hálózat tulajdonosa.

Az újonnan kinevezett szakember a Budapesti Médiaképviselet online, megyei napilapok és Szuperinfó termékeinek átfogó értékesítését irányítja közvetlenül Josef Kogler és Fodor István ügyvezető igazgatók vezetése alatt. A megyei napilapok értékesítését továbbra is Pálóczi Tamás, a Szuperinfó ingyenes hetilap értékesítését pedig Czirkos Péter vezeti. A 2011. decemberében Online National Sales vezető pozícióba érkezett szakember korábban a Pannon Lapok Társaságánál, valamint az Axel Springernél dolgozott online szakterületen, ezt megelőzően a Budapest Business Journal hirdetési igazgatója volt.

 

Címkék: Inform Media