2010. szeptember 13.

Klubrádió: belehúztak

Tavaly és idén is stabil, emelkedő trendet mutatott a Klubrádió hallgatottsága – közölte Arató András, az adó tulajdonosa.

Tavaly és idén is stabil, emelkedő trendet mutatott a Klubrádió hallgatottsága – közölte Arató András, az adó tulajdonosa.

A tavalyi tizenkét hónapban stabil hallgatottsága volt a Klubrádiónak a teljes, országos eredmények tekintetében. Az idén januártól kezdődő időszak trendje is hasonló, stabil hallgatottságot lehet látni, ám a tavaszi időszak szignifikáns növekedést mutat – idézi fel, mint nyilatkozott Gábos Zsuzsa a rádió Reggeli Gyors című műsorának.

Megtoldja ezt azzal: a Klubrádió hallgatottsági tendenciája az AB státuszú (azaz legtehetősebb) csoportban is ugyanúgy megfigyelhető, mint a teljes hallgatottság tekintetében. Arató András megemlíti: az egyik napilapban a Klubrádió hallgatottságára mellékesen, zárójelben tett megjegyzés súlyos károkat okozott a rádiónak.

Az általa idézett adatok szerint egy átlagos napon 167, egy átlagos munkanapon 212 ezren hallgatták a Klubrádiót. Januárban még 148 ezer volt mindkét mutató, a márciusi kiugrás idején megközelítette, hétköznapokon át is lépte a negyedmilliós határt.

Címkék: közönségmérés

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.