Az idén 18 éves csatorna több korábbi sikeres műsor új szériája mellett teljesen új produkciókkal is jelentkezik az ősszel.

A kiemelt filmek, valamint a délutáni és esti sorozatok mellett a kábelcsatornák férfi- és női fókuszú sorozatokat is műsorra tűznek. Előbbiekre példa a Heroes: Reborn, a Bura alatt 3. és a Continuum 4. évada, míg a hölgyek kedvéért visszatérnek a Született szinglik a 6., a Grace klinika a 8. évaddal, valamint McLeod lányai is.

Augusztus 31-étől este nyolckor folytatódik az Ezek megőrültek! című, celebcsapatokat felvonultató showműsor, Majkával és Tillával. Az Összezárva Friderikusszal szintén új részeket kap.

A Sztárban sztárt a korábbinál erősebben aknázza ki a csoport: 8 helyett 10 adás készül, valamint a verseny kísérőműsort is kap a Super TV2-n. A zsűritagok között ezúttal Havas Henrik is helyet foglal. (A versenyzők idén Baby Gabi, Csobot Adél, Janza Kata, Nyári Judit és Aliz, Tóth Gabi és Wolf Kati, a férfiak között Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, Rácz Gergő, Peter Srámek és Varga Győző lesznek.)

A korábbi 40 milliós játszma októbertől 50 milliós játszmaként kerül képernyőre Liptai Claudia vezetésével, ennek az epizódjait már leforgatták. Nem kezdődtek viszont még el a nagyon látványosnak és modernnek szánt ügyességi vetélkedő, A kocka felvételei. A novemberben Ördög Nóra vezetésével induló műsor több piacon bizonyított már. Angliában a kilencedik évadnál jár, és eddig csupán egyetlen alkalommal vitték el a fődíjat.

A milliomos szakács című gasztrovetélkedő szeptember 7-én indul, és a zsűriben Széll Tamás Michelin-csillagos szakács és Vrábel Krisztina gasztroblogger mellett Aczél László MAKSZ-elnök is feltűnik étteremkritikusi minőségében.

A TV2 az interaktivitásra is a korábbinál nagyobb hangsúlyt helyez. Ennek központi eleme a TV2 Live alkalmazás, amely már letölthető az ismertebb operációs rendszerekre, és például a Sztárban sztár közönségszavazását is ezen keresztül bonyolítják majd le.