2017. október 13.

Kódolatlan hetek a MinDig TV-n

Október második felében kódolatlanul érhető el a Spektrum és a Sláger TV műsora minden MinDig TV néző számára, október 20. és november 3. között pedig az AXN csatorna lesz ingyenesen fogható.

Az AMC Networks International Central and Northern Europe, a Tematic Media Group, a Sony Pictures Europe, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján a jövő héttől kezdődő időszakban a következő csatornák lesznek kódolatlanul elérhetők a MinDig TV nézők számára:

- október 16-29. között a Spektrum és a Sláger TV;

- október 20. és november 3. között az AXN.

A Spektrum október 27-től vetíti a több mint egy éve készülő új, saját gyártású sorozatát, a Tabukról tabuk nélkül olyan témákat mutat be, amelyekkel televíziók ritkán foglalkoznak, és amelyek mindennapi életünk részei: a tabuk. Thuróczy Szabolcsot új feladattal találta meg a műsor: napjaink egyik legnépszerűbb színésze lesz a sorozat házigazdája, de nem egyszer riportere is.

További bemutatókra is sor kerül a Spektrumon a kódolatlan időszakban, így például képernyőre kerül Az evolúció múltja és jövője, A japán élet művészete, valamint az Így működik a Világegyetem is.

A Sláger TV Zeneposta élő kívánságműsorában Pordán Petra mellett bemutatkozik a Sláger FM reggeli műsorából ismert Abaházi Csaba.

Az AXN a legizgalmasabb amerikai és nemzetközi krimi és akciósorozatokat hozza el a nézőknek.