2016. szeptember 01.

Kódolatlan hetek az AXN csatornán

Két hétig korlátlanul elérhető az AXN a MinDig TV nézők számára.

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján, a nagy sikerre való tekintettel újra kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2016. szeptember 1. és 14. között az AXN csatorna.

Szeptember 1-jén a második évaddal térnek vissza a képernyőre az NCIS: New Orleans nyomozói. A Sherlock sorozat legújabb, Sherlock: A szörnyű menyasszony címet viselő epizódját szeptember 5-én 21 órától vetíti a csatorna. Szeptember 6-án érkezik a Quantico az AXN műsorára. A heti premierek sora szeptember 7-én a Zaklatók (Stalker) című sorozattal folytatódik.

Az AXN csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 16. programhelyen. Az AXN csatorna élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a több mint 1,2 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikációban is elérhető lesz szeptember 1-14. között.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

3 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.