2017. március 31.

Kódolatlan hetek az AXN és a Bonum TV csatornán

Az AXN csatorna április 3. és 17. között, a Bonum TV műsora április 1-je és 28-a között lesz kódolatlanul elérhető minden MinDig TV néző számára.

Az SPT Networks CE, valamint a Bonum TV és az Antenna Hungária Zrt. megállapodásai alapján újra kódolatlanul foghatók lesznek az AXN és a Bonum TV csatornák a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás keretében. Az AXN 2017. április 3. és 17-e közötti kéthetes időszakban, míg a Bonum TV április 1-je és 28-a közötti négy hétben lesz kódolatlanul elérhető minden MinDig TV néző számára.

A kéthetes időszakban az AXN országos tévépremier sorozatokkal és népszerű filmekkel várja nézőit. Április 4-én új részekkel tér vissza a Gyilkos elmék 12. évada. Ezt követően indul szintén országos premierként a Váltságdíj című akció-krimisorozat első évada. Április 10-én érkezik a Sherlock 4. évada, és folytatódnak a csatorna akció- és krimisorozatai: a Kékpróba, Az indíték, a Magánügyek és az Intelligence – A jövő ügynöke is új részekkel jelentkezik.

A Bonum TV csatorna élőben, magyar nyelven, tolmácsok és szakértők közreműködésével közvetíti Ferenc pápa húsvéti programjait, szentmiséit. A nagyhét leglátványosabb eseményét, a Via Crucist szinkrontolmács közreműködésével nagypénteken este 21 órától sugározza a katolikus televízió. A Bonum TV nézői magyar nyelven hallgathatják meg Ferenc pápa húsvét vasárnapi beszédét és az egész világon élőben közvetített Urbi et Orbi áldását is. Vasárnap 18 órától a Terra Santa News összefoglalója Jeruzsálem és a Közel-Kelet helyzetét mutatja be.

Az AXN és Bonum TV csatornák élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban.

Cseppben az élet

5 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.