2016. március 11.

Kódolatlan hónap a SuperTV2 csatornán

A csatornát saját gyártású műsorokkal és a televíziók számára frissen elérhető sikerfilmekkel tennék népszerűbbé.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2016. március 14. és április 11. között a SuperTV2 csatorna.

A TV2-csoport csatornájának programkínálata tavasszal megújul: országos tévépremierek, prémium mozifilmek és új sztárok várják a SuperTV2 nézőit. A csatorna egyik zászlóshajója, a celebek életét bemutató Édes Élet új szereplőkkel bővül. A reality új időpontban, hétköznap esténként 19:45-kor kezdődik. Jó hír a tudományos magazinműsorok kedvelőinek, hogy Váczi Gergővel újraindul a Magellán.

A saját gyártású tartalmak mellett sikerfilmek is láthatóak lesznek, köztük az Elrabolva 3, Az elnök végveszélyben, a Die Hard – Drágább, mint az életed vagy a Jégkorszak – Húsvéti küldetés.

A TV2-csoport kábelcsatornáinak frissen kinevezett programigazgatója, Fischer Gábor így értékeli ezt a SuperTV2 számára jelentős promóciós lehetőséget: „A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért a következő hetekben egy minden eddiginél nagyobb programinvesztíció első fázisaként frissen vásárolt exkluzív tartalmakkal várjuk a nézőket, esetenként az amerikai premier után pár nappal. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorainkat is tovább erősítjük.”