2018. szeptember 18.

Kódolatlan szórakozást kínál a UPC Direct

A szolgáltató két teljes hétig ingyen biztosítja a felhőtlen szórakozást a Comedy Central Family-vel.

A UPC Direct idén immár tizedik alkalommal ajánl csomagoktól független, kódolatlan tévézést előfizetőinek. Ezúttal a kódolatlan szórakozást a Comedy Central Family-vel (14-es csatornahely) élvezhetjük szeptember 17. és 30. között, méghozzá premierekkel egybekötve - írják.

Végigmaratonozhatjuk a Jóbarátokat, és a Comedy Central Family-n a sorozat közepébe csapva a 6. évadba kapcsolódhatunk be. A 90-es évek egyik legmeghatározóbb sitcom-ja, örökzöld poénjaival és némi nosztalgikus érzéssel, még most is a képernyők elé tudja szegezni a nézőket minden hétköznap 18:00-tól a Comedy Central Family műsorán nézhetjük a hat jóbarát történeteit.

Szeptember 23-tól látható a Comedy Central Family kínálatában a Magányos páros (Alone Together) című sorozat, amely két plátói jóbarátról szól, akik rengeteg bénázás közepette próbálnak beférkőzni a Los Angeles-i elitbe. Benji a gazdag, ám félénk és meglehetősen motiválatlan srác, Esther pedig ennek szöges ellentéte, aki szegény családból jön, rettentően önző és folyton követel valamit Benjitől. A Magányos párost minden szombat 20:30-kor láthatjuk a Comedy Central Family műsorán.

A kódolatlan időszak végén pedig még belenézhetünk a Melissa és Joey 5. évadának premier epizódjaiba. A 90-es évek Sabrina, a tiniboszorkány sorozatából sokaknak ismerős lehet Melissa Joan Hart, aki most egy politikust játszik Mel Burke szerepében. Egy családi botrányt követően Mel kénytelen egyedülálló pótanyaként is helytállni unokaöccse és unokahúga nevelésében. Ehhez segítségül hívja sógorát, Joe-t mint nevelőbácsit a háztartás vezetésére. Melissa és Joey kalamajkáit vasárnaponként 19:30-tól követhetjük nyomon.