2012. augusztus 09.

Kokó Londonból közvetít

Kokó olimpiai beszámolóit megközelítően 1,5 millióan hallgatják élőben naponta a Class FM hullámhosszán.

Az olimpia kezdete óta közel 100 alkalommal jelentkezett élőben Londonból Kovács Kokó István, aki ezúttal Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója, a Class FM exkluzív tudósítójaként tartózkodik az angol fővárosban. Kokó olimpiai beszámolóit megközelítően 1,5 millióan hallgatják élőben naponta a Class FM hullámhosszán, a rádió közösségi oldalán és a Facebookon pedig több mint 150 ezren követik az általa közvetített eseményeket.

Kovács „Kokó” István, aki a barcelonai és az atlantai játékok alatt sportolóként is megtapasztalhatta, milyen az élet egy olimpia színfalai mögött, ezúttal exkluzív tudósítóként járja a versenyhelyszíneket és az olimpiai falu utcáit. Az egykori olimpiai és világbajnok boxoló a Class FM-en keresztül az ötkarikás játékokról a legizgalmasabb, legkülönlegesebb pillanatokat hozza el a hazai közönségnek.

„Partnereink és hallgatóink visszajelzései alapján jó döntés volt, hogy saját olimpiai tudósítónk van kint az olimpián. Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiójaként és a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos médiatámogatójaként az volt a célunk, hogy hallgatóink éjjel-nappal tájékoztatva legyenek, semmiről ne maradjanak le. Örömmel tapasztaltuk, hogy hallgatóink nagyon kedvelik, igénylik, és természetesen értékelik is a bejelentkezések exkluzivitását, minőségét. Amikor egy-egy aranyérem miatt megszakítottuk az adást, és helyt adtunk az élő bejelentkezésnek, itt a szerkesztőségben is igazi olimpiai hangulat uralkodott.”- mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

Kokó élő tudósításai hétköznaponként reggel a Morning Show-ban, a Class Délutánban, Csiszár Jenő műsorában, hétvégenként pedig a First Classban és a Hétvégi Kívánságműsorban is hallhatók. A telefonos bejelentkezéseket bármikor vissza lehet hallgatni a www.classfm.hu oldalon, a Class Olimpia 2012 menüpontban.

 

Címkék: classfm olimpia