2016. április 15.

Kolossváry Balázs a Story élén

A sztármagazin új főszerkesztője a Blikktől érkezik, ahol 18 esztendőt töltött el.

A Blikk eddigi főszerkesztője Nichs Andrea megbízott főszerkesztőtől veszi át a feladatokat, aki továbbra is a Best magazin és különszámainak főszerkesztői feladatait látja el - közölte a lapot kiadó Central Médiacsoport, amelynek ez a lap az egyik legerősebb magazin márkája.

A piaci trenddel ellentétben a lap átlagpéldányszáma tavaly 6,3 százalékkal növekedett, s az uutolsó negyedévben átlagosan 170 ezer példányt értékesítettek belőle. A magazin olvasottsága 700 ezer fős.

Az új főszerkesztővel együtt az a célunk, hogy a magazin továbbra is megőrizze piacvezető pozícióját a sztár hetilap szegmensben - idézi a közlemény Lipták Tímea üzletágvezetőt.

Kolossváry Balázs sportújságíróként kezdte pályafutását a Nemzeti Sportnál, majd 1998-ban csatlakozott a Blikk csapatához, ahol először a sportrovatnál, majd azt követően a szórakoztató rovat szerkesztőjeként dolgozott. 2006 óta a lap főszerkesztő-helyettese, majd 2014 augusztusától főszerkesztőként irányítja a szerkesztőséget. Kolossváry Balázs nevéhez fűződik a Blikk.hu felfuttatása is.

Ez vár a héten az Eurosporton

17 órája

Az Eurosport az emberi kitartásról, teljesítményről és inspirációról szóló történeteit meséli el a sport rajongóinak.