2012. február 03.

Költözik a Bajnokok Ligája

A PRO4-en folytatja a Bajnokok Ligája mérkőzések közvetítését a TV2 Csoport. Február 14-én indul a tavaszi szezon a cégcsoport legfiatalabb csatornáján.

A kedd esti mérkőzések a Bayer Leverkusen-FC Barcelona, majd az Olimpique Lyonnais-APOEL FC összecsapásával kezdődnek majd február 14-én.  A Bajnokok Ligája közvetítések kommentátora továbbra is Hajdú B. István lesz, aki szakértő vendégek segítségével elemzi a mérkőzéseket.

A kedd esti összecsapásokon kívül továbbra is a PRO4-en lesz látható péntek esténként a BL Magazin, amelynek tavaszi első adása február 10-én jelentkezik. A BL Magazint szombatonként a TV2-n is megnézhetik a focirajongók.

A Bajnokok Ligája elődöntőit és döntőjét a TV2-n láthatják majd a nézők.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

3 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

5 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.