2012. február 03.

Költözik a Bajnokok Ligája

A PRO4-en folytatja a Bajnokok Ligája mérkőzések közvetítését a TV2 Csoport. Február 14-én indul a tavaszi szezon a cégcsoport legfiatalabb csatornáján.

A kedd esti mérkőzések a Bayer Leverkusen-FC Barcelona, majd az Olimpique Lyonnais-APOEL FC összecsapásával kezdődnek majd február 14-én.  A Bajnokok Ligája közvetítések kommentátora továbbra is Hajdú B. István lesz, aki szakértő vendégek segítségével elemzi a mérkőzéseket.

A kedd esti összecsapásokon kívül továbbra is a PRO4-en lesz látható péntek esténként a BL Magazin, amelynek tavaszi első adása február 10-én jelentkezik. A BL Magazint szombatonként a TV2-n is megnézhetik a focirajongók.

A Bajnokok Ligája elődöntőit és döntőjét a TV2-n láthatják majd a nézők.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

16 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.