2011. szeptember 12.

Kolumbiába megy a Metro

Folytatja a terjeszkedést az ingyenes napilap a print szegmens számára még ígéretes piacokon.

Folytatja a terjeszkedést az ingyenes napilap a print szegmens számára még ígéretes piacokon.

Ősztől Kolumbia fővárosában, Bogotában is olvashatják a Metro International ingyenes napilapját, amely Publimetro néven jelenik meg. Az újságot a svéd cég a Grupo Nacional de Medios-szal (GNM) közösen jegyzi.

A kolumbiai piac azért ígéretes, mert Latin-Amerikában itt a negyedik legnagyobb a médiaköltés. Az Ibope adatai szerint éves szinten több mint egymilliárd dollárt költenek el az országban a hirdetők. Maga Bogota pedig a térség hatodik legnagyobb városa a maga nyolcmillió lakójával.

"Örülök, hogy ismét egy latin-amerikai újságindítást jelenthetek be. Bogotával együtt Latin-Amerika tíz legnagyobb városából már hétben jelen vagyunk - ezzel erősítve a pozíciónkat a gyorsan növekvő régióban, ahol a legnagyobb újságnak számítunk a napi 1 milliós példányszámunkkal. Örömmel tölt el továbbá az is, hogy képesek voltunk beillesztenünk Kolumbiát - a régió egyik legvonzóbb hirdetési piacát -a cégcsoportunkba" - kommentálta a lépést Per Mikael Jensen, a Metro International elnök-vezérigazgatója.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.