2011. szeptember 12.

Kolumbiába megy a Metro

Folytatja a terjeszkedést az ingyenes napilap a print szegmens számára még ígéretes piacokon.

Folytatja a terjeszkedést az ingyenes napilap a print szegmens számára még ígéretes piacokon.

Ősztől Kolumbia fővárosában, Bogotában is olvashatják a Metro International ingyenes napilapját, amely Publimetro néven jelenik meg. Az újságot a svéd cég a Grupo Nacional de Medios-szal (GNM) közösen jegyzi.

A kolumbiai piac azért ígéretes, mert Latin-Amerikában itt a negyedik legnagyobb a médiaköltés. Az Ibope adatai szerint éves szinten több mint egymilliárd dollárt költenek el az országban a hirdetők. Maga Bogota pedig a térség hatodik legnagyobb városa a maga nyolcmillió lakójával.

"Örülök, hogy ismét egy latin-amerikai újságindítást jelenthetek be. Bogotával együtt Latin-Amerika tíz legnagyobb városából már hétben jelen vagyunk - ezzel erősítve a pozíciónkat a gyorsan növekvő régióban, ahol a legnagyobb újságnak számítunk a napi 1 milliós példányszámunkkal. Örömmel tölt el továbbá az is, hogy képesek voltunk beillesztenünk Kolumbiát - a régió egyik legvonzóbb hirdetési piacát -a cégcsoportunkba" - kommentálta a lépést Per Mikael Jensen, a Metro International elnök-vezérigazgatója.

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).