2020. március 24.

Koncertekkel dobja fel a karantént az M2 Petőfi TV

A következő pár hétben a járványhelyzetre való tekintettel koncertekkel és friss online tartalmakkal várja a nézőket az M2 Petőfi TV.

Az M2 Petőfi TV-n a következő hetekben magyar koncertek láthatók az A38 hajóról és az Akvárium Stage Pass adásaiban, de lesz új Akusztik is, valamint a legjobb koncertek ismétléseit is műsorra tűzik. Ezen felül a Családmeséink című talkshow is friss tartalommal jelentkezik Rókusfalvy Lilivel péntek esténként.

Az Én vagyok itt! című élő műsor a kialakult helyzetre tekintettel a mai naptól a csatorna online felületén, a petofilive.hu oldalon várja nézőit, olvasóit. Ennek értelmében az Én vagyok itt! adásai hétfőtől határozatlan ideig szünetelnek, azonban a műsor szerkesztői, műsorvezetői friss tartalommal, otthonmaradós tippekkel, koncert és színházi ajánlásokkal készülnek az érdeklődőknek online, amíg a járványügyi helyzet tart.

„A járvány visszaszorításának érdekében mi is megtesszük a magunk részét - hétfőtől otthon maradunk és arra kérjük a nézőinket is, hogy ők is maradjanak otthon! Friss tartalmakkal online várunk mindenkit és természetesen nagyon sok jó magyar koncertet is láthatnak esténként a nézők a képernyők előtt, ahogy azt megszokhatták” – fejtette ki Medvegy Anikó, az M2 Petőfi TV csatornaigazgatója, aki azt is hozzátette, hogy ebben az időszakban különösen fontosnak tartja a magyar zene támogatását.

Címkék: média m2 koronavírus