2017. január 16.

Konferencia üzletágat indít a HG Media

Gazdasági szereplők részvételével januárban rendezik az első interaktív fórumot.

Professzionális szakmai rendezvényszervező üzletággal bővül a HG Media portfóliója. A HG a cégcsoporthoz tartozó egyik sales house, a KOD Média szervezői támogatásával már idén januárban elindítja gazdasági konferenciasorozatát.

A gazdasági vitafórum célja, hogy lehetőséget biztosítson az üzleti topvezetők, gazdasági döntéshozók, közéleti véleményformálók és az államigazgatás vezető szakemberei számára, hogy első kézből szerezzenek naprakész információt a hazai és nemzetközi piaci változásokról, az egy-egy szakmát vagy szektort érintő fontosabb trendekről. A vállalkozások működését befolyásoló kihívásokat feldolgozó interaktív beszélgetéseken elismert cégvezetők, állami szervezetek, szakmai szövetségek képviselői vesznek részt.

A Fókuszban címet viselő konferenciasorozat első, január 26-án Budapesten rendezendő, a 2017-ben várható gazdasági folyamatokat elemző eseményén többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Virág Barnabás, az MNB monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója és Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója is ott lesznek.

Az új üzletágat Haraszti Márta vezeti, aki tavaly érkezett a cégcsoporthoz. A szakember 1997-ben a Pesti Estnél kezdte karrierjét, később a Mediaworks munkatársa lett, ahol a Világgazdaság konferenciák projektvezetőjeként dolgozott.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

5 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.