2017. január 16.

Konferencia üzletágat indít a HG Media

Gazdasági szereplők részvételével januárban rendezik az első interaktív fórumot.

Professzionális szakmai rendezvényszervező üzletággal bővül a HG Media portfóliója. A HG a cégcsoporthoz tartozó egyik sales house, a KOD Média szervezői támogatásával már idén januárban elindítja gazdasági konferenciasorozatát.

A gazdasági vitafórum célja, hogy lehetőséget biztosítson az üzleti topvezetők, gazdasági döntéshozók, közéleti véleményformálók és az államigazgatás vezető szakemberei számára, hogy első kézből szerezzenek naprakész információt a hazai és nemzetközi piaci változásokról, az egy-egy szakmát vagy szektort érintő fontosabb trendekről. A vállalkozások működését befolyásoló kihívásokat feldolgozó interaktív beszélgetéseken elismert cégvezetők, állami szervezetek, szakmai szövetségek képviselői vesznek részt.

A Fókuszban címet viselő konferenciasorozat első, január 26-án Budapesten rendezendő, a 2017-ben várható gazdasági folyamatokat elemző eseményén többek között Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Virág Barnabás, az MNB monetáris politikáért, pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója és Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója is ott lesznek.

Az új üzletágat Haraszti Márta vezeti, aki tavaly érkezett a cégcsoporthoz. A szakember 1997-ben a Pesti Estnél kezdte karrierjét, később a Mediaworks munkatársa lett, ahol a Világgazdaság konferenciák projektvezetőjeként dolgozott.

Indexesek: Lesz másik!

12 órája

Az Index egyik felmondó újságírója, Kárpáti Márton osztott egy képet Facebook-oldalán vasárnap este, amit aztán a Távozó indexesek Facebook-oldal is közzétett: Lesz másik!