Unikális, eddig sehol másutt nem publikált kutatásokat mutatunk be a médiafogyasztási trendekről, generációs szakadékokról, a hirdetések célközönségeiről a Médiapiac jövő heti konferenciáján.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba, derítsük ki, hogy mi az igazság az utóbbi időben oly' sokszor emlegetett „változó médiafogyasztási szokásokkal” – ez motiválta a Médiapiac szerkesztőségét a konferencia, a geneRÁCIÓk megszervezésekor. Ezért úgy döntöttünk, felkérjük a meghatározó piackutató cégeket, vizsgálják meg, mit mutatnak az adatok.

„A konferencia teljesen megalapozottan állítja a figyelem középpontjába a technológiai változásokat és azok fogyasztókra, illetve társadalomra gyakorolt hatásait. A generációs dilemma mindezzel összefüggésben az egyik lényeges szempont, de önmagában vizsgálva nem ad kellő magyarázatot a folyamatok értelmezéséhez” – állapítja meg Kozák Ákos, a GfK vezetője, aki alaposan utánajárt e kérdéskörnek.

Kozák Ákos dr.

 

Nézze meg Kozák Ákos dr. teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A Nielsen a nemzetközi tapasztalatait összegezve azt a kérdést teszi fel: mi a jelentősége annak, hogy embereket és nem cookie-kat mérnek, hogy lehetőség van az célcsoport-optimalizálásra és hogy a duplikáció kiszűrhető több digitális eszköz használata esetén?

Vörös Csilla

 

Nézze meg Vörös Csilla teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

 

Jöjjön el, hallgassa meg előadóinkat!

Itt jelentkezhet a konferenciára, a programot pedig itt találja!

 

Folyamatosan érkeznek a piacra az új technológiai innovációk. E hihetetlen dinamikával áll szemben viszont a fogyasztók kialakult és meglehetősen lassan változó értékrendje, mely néha gátat szab az újdonságok sikerének. Bacher János a GfK-tól azt nézi majd meg március 22-én, milyen értékek jellemzik a magyar fogyasztókat és mennyire vagyunk különbözőek a világ többi részén élőktől?

Bacher János

Rendszeres előadó különböző marketing és média témájú konferenciákon.

A GfK Worldwide Integrated Media Intelligence kompetenciaközpontjának tagja.

A GfK CEE ügyfélelkötelezettség mérés munkacsoport vezetője.

Vendégelőadó több magyarországi főiskolán és egyetemen.

Nézze meg Bacher János teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A Kantar Hoffmann szektorvezetője, Perjés Tamás azt vizsgálta meg, hogy a fiatalok fogyasztási szokásai idővel nem „öregednek-e”. Vajon igaz-e az életkor alapján meghatározott „fiatalos”, „középkorú” és „idős” médiahasználat, vagy az a releváns, ha egy kohorsz médiahasználatát vesszük figyelembe, amikor a célcsoport azokat az eszközöket használja amelyekkel szocializálódott, illetve élete során újként megtanult?

Perjés Tamás

 

Nézze meg Perjés Tamás teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Ambruszter Géza, a Gemius vezetője arról fog beszélni, hogy tényleg elveszett egy generáció a média és a hirdetők számára. Hallgatnak még valakire vagy mindenről megvan a saját elképzelésük?

Ambruszter Géza

Sokéves online szakmai pályafutása során a telekommunikációs szegmens meghatározó vállalatainál (Magyar Telekom, Telenor) tevékenykedett kiemelt feladatkörökben. Ügyféloldalon szerzett tapasztalatait 2007-től 2011-ig ügynökségi oldalon kamatoztatta.

A Gemius Hungary cégvezetői pozícióját 2011 óta tölti be ahol vezetésével a cég idén már harmadik közönségmérési ciklusát kezdheti meg.

Nézze meg Ambruszter Géza teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Bár az őszi BradFestivalon a Neo Interactive már felvillantott számos lényeges adatot az Inspirával közösen készített kutatásukból, most a téma mélyére ásnak. A Neo Interactive nem csupán a teljes minta számait elemezte ki, hanem a különböző demográfiai csoportok Viber-használatának is utánanézett. És ekkor bukkantak felszínre az igazán érdekes dolgok, melyek szöges ellentétben álltak a marketingesek korábbi percepcióival…

Soós Gergely

A Digitális Média Tények Könyve, az Enter!Digital® konferencia és képzéssorozat, a Médiapédia.hu tudástár, a Mammutmail.com óriásfájl-küldő és az Internetes Vásárlás Napja mozgalom ötletgazdája, alapítója.

Szabadidejét kisfiával, Jerkóval tölti – na meg két kutyájával, zenemániájával, főleg magyar szépírók könyveivel, jógával és TRX-szel. Visszaeső sorozatfüggő.

Nézze meg Soós Gergely teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Novák Ferenc

Főbb területek: koordináció, business development

Főbb projektek és ügyfelek: MOL, MIZO, Dr. Oetker, Telenor, BASF, Huawei-Honor, Szentkirályi, Nagy Viberkutatás 2017

Nézze meg Novák Ferenc teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.


Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.