2011. április 27.

Könyvtár a Kindle-re

Könyvtár módszerrel bővítené a Kindle kínálatát az Amazon. A megoldás egészen nagyszabásúnak ígérkezik.

Könyvtár módszerrel bővítené a Kindle kínálatát az Amazon. A megoldás egészen nagyszabásúnak ígérkezik.

Az Amazon még az idén elindítaná a szolgáltatást, amelynek lényege, hogy elég egy alkalmazást letölteni, aztán szabadon kölcsönözhet az ügyfél minden olyan bibliotékából, amely elektronikus könyveket is tart.

Ezzel az Amazon egyfelől lépéselőnybe kerülhetne az iPad-del és a többi táblagéppel szemben, ugyanakkor saját piacának egyik legnagyobb kihívására is választ adna.

Nem kellene ugyanis azzal foglalkoznia, hogy a gyorsan bővülő e-könyvpiac felzabálja a nyomtatottkönyv-tortát. Ráadásul a nem Kindle-lel rendelkező felhasználók is élvezhetnék így az amerikai könyvtárak e-book-jait, ha már ezek hosszú éveken keresztül alakították ki a kínálatot.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.