2011. április 27.

Könyvtár a Kindle-re

Könyvtár módszerrel bővítené a Kindle kínálatát az Amazon. A megoldás egészen nagyszabásúnak ígérkezik.

Könyvtár módszerrel bővítené a Kindle kínálatát az Amazon. A megoldás egészen nagyszabásúnak ígérkezik.

Az Amazon még az idén elindítaná a szolgáltatást, amelynek lényege, hogy elég egy alkalmazást letölteni, aztán szabadon kölcsönözhet az ügyfél minden olyan bibliotékából, amely elektronikus könyveket is tart.

Ezzel az Amazon egyfelől lépéselőnybe kerülhetne az iPad-del és a többi táblagéppel szemben, ugyanakkor saját piacának egyik legnagyobb kihívására is választ adna.

Nem kellene ugyanis azzal foglalkoznia, hogy a gyorsan bővülő e-könyvpiac felzabálja a nyomtatottkönyv-tortát. Ráadásul a nem Kindle-lel rendelkező felhasználók is élvezhetnék így az amerikai könyvtárak e-book-jait, ha már ezek hosszú éveken keresztül alakították ki a kínálatot.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.