2020. január 31.

Korábban érkeznek az HBO sorozatok

A SuperBowl miatt az HBO korábbra hozta 3 új epizódja HBO GO-s premierjét.

Vannak az életnek olyan területei, ahol 2 perc rengetegnek számít. Az NFL egy ilyen terület, melynek idei döntőjét, azaz a 2020-as SuperBowlt vasárnapról hétfőre virradóan rendezik meg. Ennek köszönhetően az HBO sorozatok rajongói járnak a legjobban, hiszen február 3-a helyett már holnap, azaz január 31-én elérhetővé válik A kívülálló, az Avenue 5 és a Félig üres következő epizódja.

A Stephen King nevével fémjelzett thriller sorozat, A kívülálló messze felülmúlta a várakozásokat. A premierje óta szépen lassan átvette a vezetést Az új pápa előtt, és január végére (4 rész után) a legtöbbet letöltött illetve a hónap legnézettebb sorozatává vált. Ráadásul ennél a sorozatnál különösen magas a végig nézési arány és a „tapadás" is (akik megnézték az első részt, annak hány százaléka nézi meg a következő meg a következő epizódot) 80% fölött van. A remek nézettségi mutatók mellett érdemes kiemelni, hogy a Rotten Tomatoes oldalán 94%-os, az IMDB oldalán pedig 9 pontos nézői értékelést kapott.

Az Avenue 5 című sci-fi vígjáték kapcsán érdemes megemlíteni, hogy február 2-tól már szinkronosan is elérhető lesz az első rész. Hugh Laurie ezúttal egy tőle eltérő, elsőre szokatlannak tűnő szinkronhangot kapott a zseniális Kőszegi Ákos személyében. A remek humor és pazar színészgárda (Josh Gad, Zach Wood, Rebecca Front) mellett a szuper szinkron miatt is érdemes elkezdeni a sorozatot.

Az epizódok péntek kora délután lesznek elérhetőek az HBO GO-n.

Az előrehozott premier nem befolyásolja az HBO premiert, az epizódok a megszokott időben lesznek láthatóak a tévében.

 

  • A kívülálló – február 2., hétfő 20 óra, HBO
  • Avenue 5 - február 2., hétfő 21 óra, HBO
  • Félig üres - február 2., hétfő 21:30, HBO

 

Címkék: média hbo hbo go