2017. október 05.

Kovács Dóra újra műsort vezet az RTL Klubon

A második évadban is Kovács Dóra vezeti az RTL Klub luxusmagazinját, a HighLife-ot, amely hetente jelentkezik a csatornán.

A tavalyi kezdet után 2017-ben már 11 részesre bővült a HighLife. Az első adást október 7-én, szombaton 12:40-kor láthatják a nézők, az RTL Klub műsorán, kedd esti ismétléssel.

„Nyáron kipróbálhattam magam az RTL Reggelijében, ahol remekül éreztem magam és a nézői visszajelzések is pozitívak voltak. Ősszel pedig újra a HighLife kamerája előtt állhatok. Számomra biztosan pörgősen zárul ez az év, hiszen a luxusmagazin karácsonyig fut a csatornán” – mondta Kovács Dóra.

„A HighLife ebben az évben sem a hivalkodó luxusra koncentrál, hanem a jó élethez vezető utat, a sikerembert állítja reflektorfénybe, miközben bőségesen mutat külföldi példákat, hiszen idén 14 külföldi helyszínen forgattunk a Karib övezettől Izlandig” – mondta Oltványi Tamás producer.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

6 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.