2019. február 14.

Közel 900 ezer forintot gyűjtöttek össze a MOM Park vásárlói karitatív célra

Az ismét nagy sikert arató kezdeményezés keretében a bevásárlóközpont látogatói a róluk készült fényképeket és naptárakat 881 650 forint értékben vásárolták meg.

A MOM Park immár évek óta szervez remek hangulatú, karitatív célú karácsonyi családi fotózásokat. A fotózásból befolyó összegből minden évben egy alapítványt támogatnak, a program tavalyi kedvezményezettjének a Humanitás Szociális Alapítvány választották. A szervezet támogatásaik révén olyan rászoruló magánszemélyek és közösségek részére nyújt hatékony és valódi segítséget, akik és amelyek önmaguk is hajlandók lépéseket tenni problémás élethelyzetük megoldásáért, életminőségük javításáért és céljaik elérésért - áll közleményben.

A december első két hetében zajló fotózáson készült képekből a profi fotós stáb a helyszínen egyedi képeslapokat és naptárakat állított össze és az ezek megvásárlásából összegyűlt 881 650 forintot a bevásárlóközpont a Humanitás Szociális Alapítvány számára ajánlotta fel.

A befolyt összegre az Alapítvány a 2019. évben kiírt pályázati és adományozási programjaik keretében ír ki pályázatot beteg gyermekeket nevelő családok részére. A pályázaton az Alapítvány olyan családok jelentkezését várja, melyek számára nehézséget okoz a beteg gyermek gyógyszereinek, gyógyászati segédeszközeinek és gyógykezelésének finanszírozása. A pályázatra március 15-ig lehet jelentkezni az Alapítvány honlapján.

A kezdeményezésből befolyt összeget a MOM Park marketing és PR igazgatója, Szegedi Anna január 31-én adta át Dr. Bagdy Emőkének, az Alapítvány kuratóriumi elnökének.

Folytatódik a The Walking Dead

4 órája

Három hónap szünet után érkezik a The Walking Dread 10. évadának második fele az RTL Spike-on - írja a Sorozatwiki.