2014. szeptember 24.

Közel egy hónapig kódolatlanok az AXN csatornák

A Sony Pictures csatornáit sorozatpremierek és több csatornán futó reklámkampány is támogatják az őszi időszakban.

A Sony Pictures csatornáit sorozatpremierek és több csatornán futó reklámkampány is támogatják az őszi időszakban.

Szeptember végéig az AXN kódolatlanul sugározza műsorát a UPC direct, PR Telecom, Invitel, valamint a Vidanet operátorok közreműködésével. A kódolatlan időszakra esik a csatorna saját gyártású sorozata, a Crossing Lines – Határtalanul második évadának premierje.

A Sony Pictures Televison (SPT) Networks két tematikus csatornája, az AXN Black és AXN White estében a kódolatlan időszak október 1-től 15-éig tart a UPC, UPC direct, PR Telecom, Invitel és Vidanet szolgáltatóknál, és itt is lesznek sorozatpremierek.

Az AXN csatornákat őszi kampány is támogatja, amely a saját médiafelületeken kívül más tévécsatornákon futó sorozatajánló szpotokra (Cool TV, Film+, RTL2), közterületi hirdetésekre (citylight poszterek és óriásplakátok), online megoldásokra és PR támogatásra épül. A csatorna most először országos mozikampánnyal is promótálja az őszi premiereket.

Aus Open magyar szemmel: 2003 óta nem volt ilyen

4 órája

Tizenöt éve nem szerepeltek ilyen jól a magyarok Grand Slam tornán, mint most: mind a női, mind pedig a férfi játékosok között kiemelkedőnek számít Babos Tímea és Fucsovics Márton szereplése az idei ausztrál bajnokságon.