2011. szeptember 26.

Közös hibridtévé-szabvány

Összeállt a telekommunikációs iparág készülékgyártó oldalának három fontos szereplője, hogy közös szabványt alkossanak.

Összeállt a telekommunikációs iparág készülékgyártó oldalának három fontos szereplője, hogy közös szabványt alkossanak.

Az LG, a Philips és a Sharp első lépésben azokat a követelményeket akarja meghatározni, amelyeknek meg kell hogy feleljen az új sztenderd. A kiindulási pont egyértelmű: a megalkotandó új rendszernek összhangban kell lennie a ma már bevett HTML5, CE-HTML és HbbTV szabványokkal.

A cél pedig az, hogy a piaci szétaprózódás helyébe egy olyan időszak lépjen, amikor a mostaninál egyszerűbben lehet alkalmazásokat írni a készüléktípusokhoz. Ezzel pedig nem csupán olcsóbbá tehetik az appkészítést, de nagyobb kínálatot is tárhatnak a felhasználók elé. A hálózatok összekötését lehetővé tévő, más piaci szereplők számára is nyitott rendszer alapvető adatait várhatóan októberben teszik közzé a cégek.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.