2017. szeptember 22.

Közös projektet indít a Discovery és az ENSZ

Az ENSZ Környezetvédelmi Programja és a Discovery Communications közös globális környezetvédelmi akciót hozott létre.

Az ENSZ Környezetvédelmi Programja és a Discovery Communications multimédia partnerséget kötött, hogy felhívja a figyelmet bolygónk legégetőbb környezetvédelmi problémáira, és innovatív módszereket javasoljon megoldásukra. A tartalom a Discovery Communications és az ENSZ nagy elérésű lineáris, digitális és közösségimédia-csatornáin lesz elérhető.

"Fantasztikus lehetőség ez az ENSZ Környezetvédelmi Programja számára. A Discovery Communications világszerte ellenállhatatlan történetmeséléséről ismert, olyan műsorokkal, amelyek egyszerre adnak át ismereteket és inspirálnak" – mondta Erik Solheim, az ENSZ Környezetvédelmi Programjának vezetője.

"A Discovery DNS-ének része, hogy a természetről a legfontosabb történeteket meséljük el. Céltudatos vállalatként számunkra kulcskérdés, hogy rávilágítsunk arra, hogyan tudnánk megvédeni bolygónkat" – mondta David Zaslav, a Discovery Communications elnök-vezérigazgatója. "Az ENSZ-szel közösen a Discovery felhasználja globális csatornáit és elérését, hogy közös történeteinket és üzeneteinket felerősítsük, és hosszan tartó változást érjünk el bolygónkon.”