2017. július 07.

Közösen fejleszt a ZEISS a Nokiával

A hosszú távú megállapodás a ZEISS és a Nokia okostelefonok közös történetére és szakértelmére épül.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona és a ZEISS együttműködési megállapodást írt alá, melynek célja új képalkotási szabványok kialakítása az okostelefon-iparban.

A partnerség jegyében a ZEISS és a HMD Global közösen fejleszt majd szabványteremtő képalkotási megoldásokat és az együttműködés újra összhangba hozza a ZEISS márkát és a Nokia okostelefonok világát.

A ZEISS és a Nokia kapcsolatának kezdete több mint egy évtizeddel ezelőttre nyúlik vissza, az eddigi együttműködés eredménye számos technológiai újítás, mint például a világ első több megapixeles kamerával rendelkező mobiltelefonja, és más szabványteremtő készülék a Nokia Nseries telefonoktól a Nokia PureView technológiáig. Ez a megújított szövetség egy hosszú távú elkötelezettséget takar, amely ezekre a technológiai innovációkra épít a következő években.

 

 

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

2 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.