2017. július 07.

Közösen fejleszt a ZEISS a Nokiával

A hosszú távú megállapodás a ZEISS és a Nokia okostelefonok közös történetére és szakértelmére épül.

A HMD Global, a Nokia telefonok otthona és a ZEISS együttműködési megállapodást írt alá, melynek célja új képalkotási szabványok kialakítása az okostelefon-iparban.

A partnerség jegyében a ZEISS és a HMD Global közösen fejleszt majd szabványteremtő képalkotási megoldásokat és az együttműködés újra összhangba hozza a ZEISS márkát és a Nokia okostelefonok világát.

A ZEISS és a Nokia kapcsolatának kezdete több mint egy évtizeddel ezelőttre nyúlik vissza, az eddigi együttműködés eredménye számos technológiai újítás, mint például a világ első több megapixeles kamerával rendelkező mobiltelefonja, és más szabványteremtő készülék a Nokia Nseries telefonoktól a Nokia PureView technológiáig. Ez a megújított szövetség egy hosszú távú elkötelezettséget takar, amely ezekre a technológiai innovációkra épít a következő években.

 

 

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.