2014. szeptember 03.

Közösségi feltöltést kínál a Telenor

A kártyás ügyfelek ezentúl a telekommunikációs cég Facebook oldalán keresztül is feltölthetik egyenlegüket.

A kártyás ügyfelek ezentúl a telekommunikációs cég Facebook oldalán keresztül is feltölthetik egyenlegüket.

A Telenor az első hazai mobilszolgáltató, amely lehetővé teszi, hogy kártyás ügyfelei a legnépszerűbb közösségi oldalon keresztül töltsék fel mobil-egyenlegüket. A Telenor Facebook-oldalán elérhető „Minden feltöltés #KIRÁLYSÁG” alkalmazásban csupán a feltölteni kívánt egyenleghez tartozó telefonszámot kell megadni, kiválasztani a feltöltési címletet és a hozzá járó Extra kedvezményt, végül online bankkártyás fizetéssel könnyedén befejezhető a feltöltés.

Az új funkció mellett a Telenor a facebookos ügyfélszolgálatra is nagy hangsúlyt fektet, erről korábban testvéroldalunkon írtunk.

„A Telenor Facebook-oldala egyre népszerűbb ügyintézési csatornának számít. A visszajelzésekből azt is tudjuk, hogy sokan elsősorban a közösségi oldalt használják mobilnetezésre, ezért folyamatosan olyan innovatív megoldásokon dolgozunk, amelyekkel előfizetőink kényelmét biztosíthatjuk ezeken a felületeken – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

Az új fejlesztés időzítése egybeesett a mobiltársaság augusztusban megújult feltöltőkártyás ajánlatainak bemutatásával. Az új csomagokkal minden kártyás ügyfél – tarifacsomagtól és a feltöltés összegétől függetlenül – belföldön felhasználható extra adatkeretet kap.