2011. november 04.

Közösségi médium lett az OzoneNetwork

Októbertől ismeri el közösségi médiaszolgáltatóként az Origo zöld csatornáját a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Októbertől ismeri el közösségi médiaszolgáltatóként az Origo zöld csatornáját a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Közösségi médiaszolgáltatóvá minősítették át az Origo zöld csatornáját, az OzoneNetworköt. A tévét 2011 októberétől ismeri el ilyen formában az NMHH. Ennek folyományaként a tévé a műsorpercek felében európai, 30 százalékában pedig magyar gyártású műsorokat sugároz. Emellett újra adnak időjárásjelentést, óránként többször, és Horizont címmel beszélgetős műsor indul. A műsort a siketek és nagyothallók számára feliratokkal látják el.

Változást jelent az is, hogy a kereskedelmi médiumok számára engedélyezett óránkénti tizenkét perc helyett csak fele ennyi reklámperccel gazdálkodhat a televízió. Viszont reklámblokkal nem lehet megszakítani a műsorszámokat. Az eddigi műsortruktúrán ez nem változtat jelentősen.

"Ez remek alkalom arra, hogy újra létjogosultságot kapjanak a színvonalas és látványos hazai dokumentumfilmek. Számunkra fontos, mi történik a Földön – e mottó mentén folytatjuk tevékenységünket. A közösségi oldalak segítségével például folyamatosan építjük és tartjuk fenn a kapcsolatot a Földért felelősséget érző emberekkel, vállalatokkal" - mondta el Pálmai L. Ákos, az Origo Televíziós és Webvideó Üzletágának vezetője.

Címkék: origo ozonenetwork nmhh

Elindult a köztárssági elnök podcastje

20 órája

Áder János talán az egyetlen köztársasági elnök, aki podcastet indított. A téma, amellyel már az első beszélgetés alkalmával foglalkozott, mindannyiunk közös jövőjéről szólt.