2013. július 25.

Közvetítenek a Kékszalagról

A SportKlub egész nap élőben közvetít a vitorlásversenyről.

A SportKlub egész nap élőben közvetít a vitorlásversenyről.

A SportKlub csütörtökön élőben közvetít a Kékszalag vitorlásversenyről, reggel fél kilenctől az éjjel tíz óra körül várható befutóig. A műsorvezetők a parton felállított stúdióból és a hajók között száguldó motorcsónakokból jelentkeznek, emellett légi felvételek is lesznek. A SportKlub összesen 12 kamerát visz a versenyre, és a helyszínen Léderer Ákos, Somos Ákos, Pónácz András, Világi Péter, Marenec Fruzsi és Szabados Ági lesz ott.

"Ez a 45. Kékszalag, és előttünk még soha senki nem próbálkozott ilyen monstre közvetítéssel. Kilenc órát tudósítunk majd élőben, feltéve, hogy minden a tervek szerint zajlik majd – ezt természetesen nem tudhatjuk előre" – mondta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

"A Kékszalag több mint sportesemény, ez az év egyik társasági fénypontja. Mindig is kaphatóak voltunk a rendhagyó megoldásokra, elég, ha a Dodzsem című vitaműsorra, vagy a Meztelenül könnyed sportmagazinra gondolunk. Szeretjük a sportot más oldalról, formabontó módon megközelíteni, elvégre a versenyeknek az a legfőbb feladatuk, hogy szórakoztassanak" – tette hozzá.