2010. november 10.

Krimire gyúr az Entertainment

Bűn- és igazságügyi sorozatokkal erősít a jövő héttől a BBC Entertainment. Négy szériával zsúfolják tele a hétfő estét. De csak egymás után.

Bűn- és igazságügyi sorozatokkal erősít a jövő héttől a BBC Entertainment. Négy szériával zsúfolják tele a hétfő estét. De csak egymás után.

Izgalmas krimisorozatokon borzonghatnak a BBC Entertainment nézői novembertől kezdve a bűnügyi és igazságügyi sorozatok évadja alatt. November 15-i kezdettel hétfőn esténként négy érdekfeszítő sorozatot sugároz a csatorna - ígérik.

Az évad az idősíkok között ugráló Halálcsók (Kiss of Death) című sorozattal indul, majd jön a hatrészes Érvek hálójában (Conviction), amely egy család életébe enged betekintést.

A Nincs bocsánat (Unforgiven) az áldozatvállalásról, a bosszúról és a végzetről. A január 3-án induló, karakterközpontú sorozat egy olyan fiatal nő életét kíséri figyelemmel a szabadlábra helyezését követően, aki 15 évet töltött börtönben két rendőr meggyilkolásáért. Az évad utolsóként vetített sorozata a Moses Jones. A három részes sorozat a nyugat-londoni bevándorlói közösségben azt követően jelentkező feszültségeket mutatja be, hogy egy férfi holttestét húzzák ki a Temzéből, törzsére varrt karral és lábbal.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

1 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.