2013. szeptember 06.

Kulináris roadmovie a TV Paprikától

Szeptember 14-én indul a TV Paprika új, saját gyártású műsora, „A séf legyen veled” címmel.

Szeptember 14-én indul a TV Paprika új, saját gyártású műsora, „A séf legyen veled” címmel. A műsor a televízió első valódi kulináris roadmovie-ja, amely nemcsak az ételekről, hanem a közös főzésről, derűről, életvidámságról is szól. A műsorvezető Kovács-Siklósi Lázár, azaz Lázár Chef lesz, akinek gasztronómia kalandjai minden hétvégén 17:00 órakor kerülnek a TV Paprika képernyőjére.

A Chello Central Europe a Kopaszi-gát egyik hangulatos éttermében mutatta be szeptember 14-én induló új műsorát. A műsorban a hangsúly a kiváló receptek mellett azon lesz, hogy a TV Paprika a főzést mint életérzést, és nem csupán mint praktikus tudományt mutassa be a nézőknek.

A séf legyen veled műsorvezetője nem új, de 18 új szerepben mutatkozik be a 18 epizód alatt: Kovács-Siklósi Lázár, azaz Lázár Chef most útra kel a megszokott konyhai környezetből, és minden részben más és más érdekes, újszerű helyszínen főz. Összebarátkozik a helyiekkel, együtt készítik el a környezet, a szituáció szelleméhez igazodó és gasztronómiai szempontból is nagyszerű ételt, amelyet a végén együtt is fogyasztanak el.

Lázár Chef több mint egy éve szerepel a TV Paprika legnézettebb saját gyártású műsoraiban, a Receptdarálóban, a Receptdaráló Extrában és a Desszertben, valamint a Fitt-térítőkben. Hazai szakmai presztízse mellett munkáját külföldön is jegyzik: Lázár Chefet elismeri a Chaine des Rotisseurs, a világ legrégebbi és legjelentősebb gasztronómiai szervezete, néhány évvel ezelőtt pedig az Ifjúsági Szakács Világbajnokság dobogós helyezettje lett Kaliforniában.

A TV Paprika Közép-Európa több országában, így a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában és Romániában is fogható. Mindenhol az idei év során elkészül egy-egy, egyenként 5 epizódos Séf legyen veled című műsor, az adott ország legkedveltebb séfjeivel. Így a gasztronómiai csatorna az új műsorformátumú produkciót egyszerre a térség több országában is bemutatja a nézőknek.

 

A séf legyen veled első 4 adásának tartalmából

A Séf legyen veled első adása: szeptember 14. szombat, 17:00. Lázár Chef ekkor a VOLT Fesztiválra látogat. Másnap, a vasárnapi adásban egy vérbeli salsa-est vendége lesz, ahová ő maga is elhívja a barátait. Szeptember 21-én egy híres cirkusz felé veszi az irányt: régi barátjának, az Eötvös cirkusz vezetőjének, Eötvös Lórándnak a meghívására látogat Balatonfüredre, ahol rengeteg kalandban lesz része. A vasárnapot a fogathajtó világbajnok Lázár testvérek „birtokán” tölti, Domonyvölgyben.

Címkék: chello tv paprika