2010. május 16.

Különszám-özön a vébére

Se szeri, se száma a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságra megjelenő szaklap-különkiadásoknak. És mindenki valami egyedit próbál eladni.

Se szeri, se száma a dél-afrikai labdarúgó világbajnokságra megjelenő szaklap-különkiadásoknak. És mindenki valami egyedit próbál eladni.

Még kerek egy hónap van hátra a kezdésig, de a német újságosstandok már roskadoznak a VB-re készült rajongóhergelőktől. Szakmai berkekben úgy tudják: legalább tíz speciális kiadvány jelenik meg a alkalomra, de ha akad még egy kiadó, aki beszáll a versenybe, itt is összeállhat a nemzeti tizenegy.

A kezdő sípszót a Sport-Bild adta meg, de – legalábbis az időzítéssel – szorosan mögötte lohol a Kicker, az 11 Freunde, valamint számtalan kisebb orgánum. Merthogy az egyik nagy kérdés a timing: aki sokat akar eladni, annak hamar elő kell lépnie – így viszont számos pontatlanság csúszhat be, esetleg a menet közbeni változásokról marad le a szerkesztőség.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.