2011. április 08.

Lady Gaga szerkeszti a Metropolt

Nemzetközileg hívta vendégszerkesztőnek az énekesnőt az ingyenes napilap. A ″fiatal szörnyecskéket″ is megmozgatnák, és az új albumot is promózzák.

Nemzetközileg hívta vendégszerkesztőnek az énekesnőt az ingyenes napilap. A ″fiatal szörnyecskéket″ is megmozgatnák, és az új albumot is promózzák.

Lady Gaga lesz a Metro 17 kiadásának vendégszerkesztője 2011. május 17-én, ami egyben a május 23-án megjelenő Born This Way című új albumának a beharangozója is. Az énekesnő egyenlőség és egyéniség témában nyilatkozik a lapban, és a napi friss híreket kommentálja a londoni Metro World News irodájából, amely az ingyenes lapcsoport nemzetközi hírközpontja.

A nemzetközi vendégszerkesztés részeként a Metro International elindít egy versenyt, melynek keretében két témában várnak írásokat az olvasóktól, rajongóktól: "Erre születtem" (Born This Way) és "Hogyan érvényesülhet az egyenlőség a világban?" Egy szerencsés olvasót kiválasztanak, s ő lesz aznap Lady Gaga szerkesztőségi titkára.

"Izgatottan várjuk, hogy Lady Gaga irányítsa a napi újság szerkesztését! A Metro World News és a helyi csapat Lady Gaga-val közösen készíti el ezt a bizonyos május 17-i lapszámot. Rendkívüli művészi tehetség, így biztos vagyok benne, hogy az aznapi kiadás tükrözni fogja személyiségét: kreatív, inspiráló és meglepő lesz" - mondta el Maggie Samways ügyvezető alelnök és nemzetközi főszerkesztő.

"A világ jelenlegi legnagyobb posztárjának és a világ legnagyobb napilapjának együttműködése egy dinamikus módja, hogy a 'fiatal szörnyecskéket' – elnézést az olvasóktól – megmozgassuk, hogy közösen vegyenek részt fontos kérdéseket érintő témákban. Ez az együttműködés páratlan, és meg vagyok győződve arról, hogy ezzel az olvasók is tisztában vannak és elkötelezettek. A Metro reklámkampányával világszerte 37 millió olvasót ér el" - tette hozzá Christian Quarles alelnök, nemzetközi marketingigazgató.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

23 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.