2016. szeptember 19.

Lajcsival és Fásy Ádámmal újít a Zenebutik

A szórakoztató műfaj ikonikus alakjaival bővíti kínálatát a nemrégiben rajtoló Zenebutik.

Közleményük szerint a zenecsatorna célja, hogy időről időre minél szélesebb rétegeket szólítson meg, így olyan műfajok mellett, mint a rock, a soul vagy éppen a pop, októbertől a magyar szórakoztató zene legjava is helyet kap a képernyőn. Október 24-től Fásy Ádámmal és Galambos „Lagzi” Lajcsival is találkozhatnak a nézők, akik a jól ismert klasszikusok mellett vadonatúj tartalommal is debütálnak majd.

A zenerajongók naponta válogathatnak a régi kedvencek és a legfrissebb listavezetők között, Fresh Andi és Jabin Peti társaságában. A sokszínű felhozatalban hamarosan azonban a magyar szórakoztató szektor nagyágyúi is feltűnnek majd, így Galambos „Lagzi” Lajcsi és Fásy Ádám is visszatér a reflektorfénybe. Ráadásul saját gyártású szórakoztató zenei összeállításokkal is készül a Zenebutik, amelyekben a mulatós zenei élet szereplői lehetőséget kapnak arra, hogy önálló műsorokat készíthessenek. Péntek esténként Lajcsi társaságában, a Dáridó Anno című műsorban már jól ismert összeállításokkal nosztalgiázhatnak a rajongók, míg a hamarosan bemutatkozó Dáridó Klubban napjaink szórakoztató zenei előadói randevúznak majd egymással.

Fásy Ádám Buliparádé, Gipsy King Tribute, és Zeneexpressz néven eddig nem látott tartalmakkal is bemutatkozik, de az elmúlt évek legsikeresebb fellépéseiből is szemezgethetnek majd a bulikirály kedvelői.

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

11 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.