2010. július 04.

Lányokra épít a ProSieben

A lánycsapatok felé fordította a ProSiebent a német eurovíziós diadal. Kérdés, sikerül-e megismételni Lena Meyer-Landrut sikerét – akár csak odahaza.

A lánycsapatok felé fordította a ProSiebent a német eurovíziós diadal. Kérdés, sikerül-e megismételni Lena Meyer-Landrut sikerét – akár csak odahaza.

A Popstars című tehetségkutató műsort teljesen e célnak szentelik: az augusztus 19-én induló – sorrendben kilencedik - casting-maraton máris megkapta a Girls forever szlogent. Lena sikere mellett talán más is ösztönözheti őket. A helyi sajtó szerint ugyanis a legutóbbi viadal győztese, az „egy szoknya – egy nadrág” felállásban induló Duo egyszerűen eltűnt az ismeretlenségben, miközben olyan lánycsapatok, mint a No Angels és a Monrose továbbra is remekül húznak.

A május végi norvégiai gálán toronymagasan nyert Lena – az ezüstérmesnél majd’ másfélszer több ponttal az Eurovíziós Dalverseny fináléjában. Az esemény majdnem tizenötmillió németországit vonzott a köztévé egyes csatornájához, amely a proSiebennel közösen válogatta a szereplőket.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.