2014. október 29.

Látványos bannermegoldás az HBO kampányában

A website-oknál alkalmazott új technológiát ültette át a Neo a display hirdetések világába.

A website-oknál alkalmazott új technológiát ültette át a Neo Interactive a display hirdetések világába.

A Terápia 2. online kampányát az HBO digitális ügynöksége, a Neo Interactive tervezte és menedzseli. Több új kreatívmegoldás is megjelenik a kampányban, amelyek közül az egyik leglátványosabb a 444.hu oldalán futó parallax scrolling banner. A használt technológiának megfelelően az oldal görgetésekor a hirdetés hátterében lévő képi elemek lassabban mozognak, mint az előtérben lévők, így keltve 3D hatást, és így mutatva egyre több információt a sorozat második évadáról. (A megoldás itt tekinthető meg.)

Ezt a figyelemfelkeltő eszközt Magyarországon eddig csak weboldalakon alkalmazták, most ültették át elsőként display hirdetésbe. Ehhez html5 JavaScriptet használtak a bannerben, illetve külön kihívás volt a böngészőben az oldal görgetését átvinni az adserver zónába is.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.