2018. augusztus 15.

Lecserélték a Kommentár szerkesztőségét

Békés Márton, a Terror Háza kutatási igazgatója lesz az új főszerkesztő.

Lecserélték a konzervatív eszmetörténeti folyóirat, a Kommentár szerkesztőgárdáját: Ablonczy Bálint főszerkesztőnek - aki a Heti Válasz munkatársa is volt - távoznia kellett, testvérével, a történész Ablonczy Balázzsal, valamint a közgazdász Mike Károllyal egyetemben - derül ki a Magyar Hang cikkéből.

Az új főszerkesztő Békés Márton, a Terror Háza kutatási igazgatója lett. Az új Kommentár első száma augusztus 20-án jelenik meg, amelyben lesz egy beszélgetés Schmidt Máriával, a Figyelő tulajdonosával, írás L.Simon Lászlótól - aki egyben a lap szerkesztője is lesz -, valamint Lánczi Andrástól, a Corvinus Egyetem rektorától is.

Békés a hetilapnak azt nyilatkozta, a Kommentárra alig lehetett ráismerni a durván ellenzéki hangvételű cikkek miatt, továbbá, hogy a folyóirat konzervatívabb lesz, mint valaha.

8 millió 8 online filmre

1 napja

Két határon túli és hat hazai pályázó nyert összesen nyolcmillió forint támogatást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának online tartalmak gyártását támogató pályázatán.