2011. október 19.

Legérdekesebb műsorát szünteti meg az RTL

Januártól megszűnik vagy minimum pihenőre vonul a XXI. század. Más műsorok kapcsán is rebesgetnek hasonlókat, ezt cáfolta a csatorna.

Januártól megszűnik vagy minimum pihenőre vonul a XXI. század. Más műsorok kapcsán is rebesgetnek hasonlókat, ezt cáfolta a csatorna.

A Blikk értesülése szerint 2012 januárjától megszűnik a XXI. század című riportműsor. Emiatt a bulvárlap szerint behívták a produkció munkatársait, egy részük az RTL Klub valamelyik testvércsatornájánál kaphat munkát, másoknak menniük kell. Az Indexnek Kolosi Péter programigazgató megerősítette, hogy a riportműsor megszűnik, vagy legalábbis szünetelni fog.

A Blikk szerint ugyanez vár az egy ideje már többnyire a Fókusz riportjait szemléző Reflektor celebmagazinra is, ám az RTL-es vezető ezt cáfolta az Indexnek, azt azonban elismerte, hogy a stábnál lesznek változások. A portál iparági értesülésekre hivatkozva a Heti hetes és a Házon kívül sorsát is bizonytalannak látja, ám Kolosi Péter azt mondta, hogy e műsorokkal számolnak jövőre is.

Mint megírtuk, a csatorna nemrégiben jelentette be, hogy a nehéz piaci körülmények miatt kizárólag az év legfontosabb időszakaira, napon belül pedig a főműsoridőre fókuszálva igyekszik bevételeit maximalizálni. Ennek első körben a Reggeli, a déli Híradó és a Fél Kettő esett áldozatul.

Címkék: rtl kolosi péter