2010. augusztus 28.

Lehet egy dimenzióval több?

Németország legolvasottabb napilapja semmit nem tud félig csinálni; szerdán egy melléklet, ma az egész lap jelent meg 3D-ben.

Németország legolvasottabb napilapja semmit nem tud félig csinálni; szerdán egy melléklet, ma az egész lap jelent meg 3D-ben.

Nem kell meglepődnie annak, aki ma a Bild-be lapoz, vagy fellép a honlapra: nem a képek elmosódottak, hanem az ő orráról hiányzik a háromdimenziós élmény élvezetéhez szükséges szemüveg.

„Konzekvensen 3D-ben készül ez a kiadás, a vezető anyagtól a tévéműsoron át a pénteki Bayern-meccsről szóló beszámolóig” – nyilatkozta korábban a jó előre beharangozott terv megvalósításának mikéntjéről  Florian von Hintze főszerkesztő-helyettes. Az egyébként teljesen átlagosként emlegetett számba becsúszott pár 3D-érzékeny téma is, például egy interjú James Cameron Avatar-rendezővel. Rá kellett készülniük arra is, hogy a háromdimenziós kiadásnak megfelelő különleges technológiával kellett megfotózniuk celeb-anyagaikat.

Aki pedig beszerezte a 3D-látóeszközt, az este is felteheti azt – a tévé előtt; a francia-német arte kultúrcsatorna ugyanis háromdimenziós tematikus összeállítással csatlakozik rá az akcióra.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

11 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.