2010. június 24.

Lekérős lengyelek

A lengyel köztévé is felugrott végre a vonatra: nekikezdett az országban mind népszerűbb lekérhető szolgáltatásokkal foglalkozni.

A lengyel köztévé is felugrott végre a vonatra: nekikezdett az országban mind népszerűbb lekérhető szolgáltatásokkal foglalkozni.

A most induló vod.tvp.pl oldalon öt zloty (majdnem 350 forint) egy-egy műsor díja, amihez – ha a néző az sms-ben fizetést választja – további 1,1 zlotys költség társul. Nagyobb vásárlásnál belépa kedvezmények rendszere: öt darabnál már csak három, 15-nél két, harmincnál pedig másfél zloty a darabár. A sok külföldön élő lengyelre tekintettel a brit, ír és német mobilhálózatokból is lehet sms-sel fizetni, ha a startkor mintegy 1600 darabos műsortárból válogat az ember.

A lengyel tévépiac másik két nagy szereplője már korábban elindította ezt a szolgáltatást; a TVN lekérhető szolgáltatásának 1,8 millió, a Polsat-énak körülbelül harmadennyi felhasználója volt áprilisban.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.