2013. január 17.

Lemaradó cenzorok

Több a kérdőjel, mint a bizonyosság a Google-főnök észak-koreai útjával kapcsolatban. Nem világos még az sem, miért ruccant ki.

Több a kérdőjel, mint a bizonyosság a Google-főnök észak-koreai útjával kapcsolatban. Nem világos még az sem, miért ruccant ki.

Eric Schmidt prominens társaságban utazott: vele tartott ugyanis Bill Richardson, az Egyesült Államok korábbi ENSZ-nagykövete. A páros se a világtól elzárkózó ország első számú vezetőjével, se azzal az amerikai férfival nem találkozhatott, akit homályos, de államellenesnek minősített okok miatt tartanak fogva a helyi hatóságok, ráadásul egyikük sem képviselt hivatalosan céget vagy államot.

Észak-Koreából távozva Schmidt mindenesetre úgy nyilatkozott: felszólította a helyi vezetőket, hogy vessenek véget a - Földön talán ebben az országban legkeményebb - internet-cenzúrának, mert aki ilyet tesz, az csak azt biztosítja, hogy lemaradjon a világ többi részéhez képest.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

3 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.