2012. május 23.

Lenge öltőzetű lányok rúgják a bőrt

Európai Bikini Liga alcímmel indít műsort a VIASAT6 június 8-tól. Bikinis lányokkal dobják fel a focimeccsek szüneteit.

Európai Bikini Liga alcímmel indít műsort a VIASAT6 június 8-tól. Hogy feldobja a futballmérkőzések szüneteit, csinos bikinis lányok rúgják majd a büntetőket.

A 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa Bajnokság meccseinek szünetében csinos bikinis lányok 5 fős csapatokban rúgnak majd büntetőket a csatornán. A műsor célja, hogy a futballrajongóknak alternatívát nyújtson a stúdióbeszélgetésekkel szemben és könnyed, szemet gyönyörködtető szórakozásra leljenek 15 perc erejéig. (Nagyjából olyasmire számíthatunk, mint annak idején a Lenge Ligában, amit a Sport1-en láthattak a magyar nézők.)

Az EB ideje alatt jelentkező műsorban a csoportmérkőzések alatt a lányok az adott napon pályára lépő nemzetek színeiben játszanak. A meccsek végeredménye a sportteljesítményükön múlik és nem a hivatalos mérkőzések fényében alakul. A Büntető további különlegessége, hogy az Éden Hotelből megismert Levi új szerepben mutatkozik be. A kapusként Cipruson is játszó fiú ezúttal játékvezetőként közreműködik majd a meccseken.

„Nagyon örülök neki, hogy olyan műsorban szerepelhetek, aminek köze van a mindennapjaimhoz is, mivel továbbra is futballozom. Kíváncsian várom, hogy mire képesek a lányok és ez egy nagy kihívás nekem is, mivel még nem bújtam soha játékvezetői mezbe.” – mondta Levi.

A műsort egyébként a SportKlubról is ismert szakavatott kommentátor, Horti Gábor vezeti majd. „Ez sokkal komolyabb kihívás, mint egy negyvenöt perces mérkőzést kommentálni. Nyilván a nézők is más élményt kapnak, esztétikailag mindenképpen jobban járnak, különös tekintettel a felsőtestek kidolgozottságára. Nem kételkedem a lányok sportolói rátermettségében, de a műsor témájából adódóan a technikás játékosok mellett a látványban is fognak élvezetet találni a képernyő előtt ülők” – tette hozzá mosolyogva Horti Gábor.