2012. október 27.

Lengyel Chello-boom

Egy nemrégiben aláírt szerződés újabb kapukat nyithat meg a helyi piacon amúgy is erős Chellomedia számára Lengyelországban.

Egy nemrégiben aláírt szerződés újabb kapukat nyithat meg a helyi piacon amúgy is erős Chellomedia számára Lengyelországban.

A cég helyi főnöke egy lapinterjúban azt közölte: a CBS-szel kötött megállapodás lehetővé teszi terjeszkedésüket, aminek egyik lépése új csatornák indítása lehet, egy másik állomása pedig az, hogy átformálják a brandet. Hogy mindez milyen módon és mennyi idő alatt történhet meg, arról nem nyilatkozott Dominik Tzimas.

Azt mindenesetre a Chellomedia vezetője egyértelművé tette: nem érdekeltek abban, hogy bármelyik adójuk felkerüljön egy ingyenesen hozzáférhető földfelszíni digitális multiplexre, abban az esetben viszont érdeklődnek e műsorterjesztési lehetőség iránt, ha fizetős programcsokor indul a lengyel piacon.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.