2011. január 05.

Lenyomta a Washington Postot a Sanoma iPad alkalmazása

Egy New York-i tanácsadócég 2010 ezer legjobb iPad alkalmazását vette számba, és csak a Sunday Times tudott a magyar fejlesztés elé kerülni a listán.

Egy New York-i tanácsadócég 2010 ezer legjobb iPad alkalmazását vette számba, és csak a Sunday Times tudott a magyar fejlesztés elé kerülni a listán.

Második helyen végzett a Sanoma Budapest által készített Story iPad kiadás a McPheters & Company elemzőcég listáján. Az első helyet a Sunday Times szerezte meg. A magyar fejlesztés olyan kiadványokat utasított maga mögé, mint a Time, a Fortune vagy a The Washington Post applikációja.

Az iMonitor összesítés keretében ezer, 2010-ben készített iPad alkalmazást vizsgáltak. Az értékelési szempontok között szerepelt a dizájn, a használhatóság és a tartalom. A kiadó egyébként már a Story iPad különkiadás bejelentésekor azt ígérte, hogy a jövőben további termékekhez készül táblagépes verzió.

"Az iPad-en egy teljesen új típusú tartalomfogyasztás valósul meg. Az érintőképernyős táblagépeken másképp olvasunk majd, mint amikor a net előtt ülünk, vagy amikor magazint tartunk a kezünkben. A Story Magazin Digitális különkiadásával a Sanoma innovatív szerepet vállal az új médium nyelvének kialakításában" - mondta el Szépvölgyi Tamás, a Sanoma MobilMédia üzletágának vezetője.

Címkék: sanoma iPad story

Budapesten forgatott Hans Zimmer és Alan Walker

11 órája

Hans Zimmer Oscar-díjas zeneszerző és napjaink egyik legnépszerűbb DJ-je, Alan Walker közös, „Time” című számához a COVID-19 koronavírus miatt kiüresedett városokat megjelenítő videoklipet készítettek.